SUBASMAN SEVİYESİ KONTROL TUTANAĞI

• 18.05.2016

Ödemiş Belediye Başkanlığı Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden Odamıza iletilen yazıda; Subasman Seviyesi Kontrol Tutanakları kontrolünde ekstra iş yükünü azaltmak için, teraslarda, merdiven giriş sahanlıklarında ayrı zamanda beton dökümünden kaynaklanan çatlamalara meydan verilmemesi için betonarme projelerin tamamen uygulanması, kontrole gelindiğinde teras dolgularının, balkonların, bodrum iniş merdiven kalıplarının çakılmış ve demirlerinin döşenmiş olması, kaloriferli binalarda kalorifer baca boşluğu ölçülerinin projeye uygun şekilde tam ve eksiksiz olarak yapılması gerektiği belirtilmiş olup, 15.05.2016 tarihinden itibaren yapılacak olan Subasman Seviyesi kontrollerinde eksik olan inşaatlarda Subasman Seviyesi Kontrol Tutanaklarına Belediye uygunluk onayı verilmeyeceği bildirilmiştir.

İlgili Üyelerimize duyurulur.
SUBASMAN SEVİYESİ KONTROL TUTANAĞI