Haberler

NAKLİYE SORUNLARI HAKKINDA DUYURU

  • 13.02.2017

 SAYIN ÜYEMİZ

 
İlgi: TOBB'nin 01.02.2017 tarihli ve 0441/1872 sayılı yazısı
 
İlgide kayıtlı yazıda, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesinden alınan bir yazıda;  taraflarınca yapılan sektör değerlendirme toplantılarında, kuruluşları tarafından ülke çapında yer alan iş yerlerinden satın alınan ürünlerin nakliyesinde bazı bölgelerde faaliyet gösteren taşıma kooperatifleri/firmalarınca fahiş fiyat istendiği, ürünün kendilerine taşıttırılmaması halinde ise engellemelerde bulunulduğunun dile getirildiği ve yaşanan soruna çözüm bulunması yönünde talepler alındığı belirtilmektedir.
 
Aynı yazıda ayrıca, konunun Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına aktarıldığı ve somut şikayetlerle ilgili Bakanlıklarınca yapacakları araştırma sonucunda ilgililer hakkında müeyyide yoluna gidileceği bilgisinin alındığı ifade edilerek, taşımayı engelleyen kişi ya da kooperatiflerin anılan Bakanlığa bildirilmesi ve bu bilginin taraflarına da iletilmesinin uygun olacağı bildirilmektedir.
 
Bilgilerinize sunarız.
 
Saygılarımızla.
NAKLİYE SORUNLARI HAKKINDA DUYURU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam