“İletişimin 5 Anahtarı” Semineri

• 31.03.2017

Odamız tarafından, üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programları kapsamında, ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ve İZGÖREN AKADEMİ İşbirliği ile “İLETİŞİMİN 5 ANAHTARI” konulu seminer verilecektir.

İZGÖREN AKADEMİ Eğitmeni Ece Üvey tarafından verilecek eğitim, 5 Nisan Çarşamba günü Saat 19.00’da Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda yapılacaktır.

Eğitim’in içeriği;  İletişim nedir, Neden Önemlidir? İletişimin Tanımı, İletişimin 4 İlkesi, Algılarımız, Karşımızdakilerin algısı, İletişimi Olumsuz Etkileyen Durumlar, Dinleme, İletişimde Kişilik Tipleri, Konuşma, Etkin Konuşma, Konuşmacı Tipleri, Beden Dili, Takım İçi İletişim başlıklı konular yer alacaktır.

Algılarımız, iletişim kazaları, etkin dinleme özelliğimiz, empati kurabilme, sözsüz iletişim, aynalama ve konuşma iletişimin olmazsa olmazları…

Peki, insanların duygu ve düşüncelerini birbirlerine aktardıkları bu iletişim sürecinde kapıları kolaylıkla açabilecek 5 ayrı anahtarınız olsa nasıl olurdu?  Gelin bu soruların cevaplarını birlikte arayalım.

Eğitim ücretsiz olup, eğitime katılmak isteyenlerin Ödemiş Ticaret Odası’na kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

(Bilgi için Tel: 543 11 68)

“İletişimin 5 Anahtarı” Semineri