ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ MAHMUT BADEM VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN OLUŞAN HEYET ÖDEMİŞ TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

• 13.03.2017

Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet Ödemiş Ticaret Odasını Ziyaret Etti

13/03/2017 Pazartesi günü Oda Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat ERİŞ’in makamında gerçekleşen görüşmede Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleride bulundular.

Ödemiş Beledeye Başkanı Sayın Mahmut Badem Oda Başkanı Rıfat ERİŞ ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek yeni dönemde birlikte yapılacak çalışmalar üzerine görüştüler. Ödemiş için yürütülen çalışmaları anlatan Başkan Mahmut Badem ilerleyen süreçte birlikte atılabilecek adımlar üzerine bilgiler verdiler.Başkan Rıfat ERİŞ oda çalışmaları hakkında bilgi vererek;”.Ödemiş Ticaret Odası Yönetimi olarak oda faaliyetlerimizi yenilikçi anlayışımızla üyelerimize daha iyi hizmet vermek için çalışmalar sürdürmekteyiz. Ödemiş için elimizden geleni yapmaya hazırız”dedi ve ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.