Ödemiş
+17°C

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, Kuala Lumpur Ticaret Müşavirliğinden alınan bilgilere istinaden;

Malezya’nın 13 eyaletinden biri olan Kelantan Eyalet Yönetiminin, aşağıda belirtilen alanlarda yatırım yapmaya ilgi duyan Türk yatırımcılarını anılan eyalete davet ettiği belirtilmektedir.

*Tok Bali semtinde yaklaşık 4000 dönüm arazi üzerinde sanayi sitesi kurulması,

*Turistik bir bölge olan Cameron Tepelerinde yakın Lojing semtinde yaklaşık 4000 dönüm *arazi üzerinde bir turizm köyü kurulması,

*Demir cevheri ve manganez madencilik yatırım,

*Üniversite veya yüksek okul yatırımı,

*Mobilya üretimi,

*Helal gıda üretimi.

Söz konusu yazıda devamla, bahse konu yatırım projeleri ile ilgilenen firmaların Kelantan Eyalet Yönetimi Yetkilisi Mohamad Nazwan Ismail (Tel: 00 609 7481954 Dahili:1004 , E-posta: nazwan@kelantan.gov.my ,  Web: www.kelantan.gov.my/index.php/en/) ile irtibata geçebilecek olup, ilgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,