Ödemiş
+17°C

ÖTO Üyelerine İndirimli Hizmetler

Sunmaya Devam Edecek

Ödemiş Ticaret Odası ile Altın Yunus Turistik Tesisler A.Ş. arasında imzalanan protokol gereği,  Ödemiş Ticaret Odası üyelerine Altın Yunus Turistik Tesisler A.Ş.’ den satın alınacak hizmet bedelleri üzerinden  %15 oranında indirim uygulanacaktır.

İndirim protokolleri ile Odamız üyelerinin ayrıcalıklı ve özel hizmetlerden yararlanabilmeleri  için eğitim, sağlık gibi konularda çalışmalar yaptığımız gibi sosyal kültürel hayatlarında da onları bir adım öne taşıyacak çalışmalar yapmaktayız. Altın Yunus Turistik Tesisler A.Ş. ile anlaşmaya vardığımız %15 oranında indirim ile üyelerimiz oda üyeliklerini belirtmeleri karşılığında Otelden indirim alabileceklerdir. Bu konularda çalışmalarımız devam etmekte olup, değerli üyelerimizle yeni indirim protokol bilgilerini de paylaşacağız. Hayırlı uğurlu olsun.

NOT: İndirim protokolü internet üzerinden alınan hizmetlerde geçerli değildir. Sadece otel üzerinden alınan hizmetlerde kullanılabilir.